over ons

Daniëlle Pollé, adviseur

Passie voor onderwijs in het algemeen en didactiek in het bijzonder, dat is haar grootste drijfveer. Net als iedereen is zij ook de nodige hobbels tegengekomen. Die hebben haar gebracht tot waar ze nu staat.
Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan, gecombineerd met RT en IB functies en het behalen van haar Master, heeft zij lange tijd in samenwerking met het Julie Menne Instituut cursussen gegeven. Daarnaast is zij in de leer geweest bij dr. Hans van Luit, van het protocol ERWD. 
 
Daniëlle geeft trainingen op scholen en begeleidt adviestrajecten.
Daarnaast geeft zij dyslexiebehandeling aan kinderen, in samenwerking met Johan den Ouden en behandeling aan kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften op het gebied van rekenen, begrijpend lezen en lezen/spelling.

deskundig

Er komt veel op het onderwijs af. We begeleiden in het maken van keuzes en de focus te leggen op wat echt belangrijk is. 
Onderwijs is onze grootste passie, daarom is er veel kennis en ervaring aanwezig om scholen optimaal te kunnen begeleiden.

ervaren

We weten wat er speelt op de werkvloer. Waar de leerkracht dagelijks mee bezig is. Het is ook daarom dat we veel vertrouwen ontvangen van teamleiders en leerkrachten.

plezier

We houden ervan om mensen te helpen.
Het voornaamste doel is het vergroten van het werkplezier voor de onderwijsprofessional. 

fris

De wereld om ons heen verandert. We houden de nieuwe inzichten op gebied van onderwijs nauwlettend in de gaten en verwerken dit in het aanbod. Elke keer weer, vinden er veranderingen plaats in ons aanbod om aan te sluiten op de behoefte van nu.

Stel je vraag hier